Nóg meer klanten aantrekken

MET EEN OP MAAT GEMAAKTE CONTENTSTRATEGIE

Je wilt zichtbaar zijn en de juiste mensen bereiken. Geen gemakkelijke taak in de huidige (digitale) wereld! Je vraagt je af welke content goed werkt voor jou, en welke marketingacties ervoor zorgen dat je opvalt.

Zou het niet fijn zijn om weer inspiratie te hebben voor content die bij jouw business past? En om een plan te hebben waardoor je ook op de lange termijn focus en inspiratie houdt? Het is tijd voor een unieke contentstrategie voor jouw business.

LET OP: PER 2024 IS DEZE SESSIE SAMENGEVOEGD MET DE STRATEGIESESSIE


Deze brainstormsessie is voor jou als:

  • je graag zelf je content beheert en plaatst, maar wel een goed plan wilt hebben dat ook op de lange termijn werkt
  • je vastloopt met het bedenken van nieuwe onderwerpen voor je website, social media, blogs, nieuwsbrief, etc.
  • je weinig resultaat ziet van je huidige marketing en content, of het idee hebt dat je niet de juiste mensen bereikt
  • je naast sterke content ook creatieve ideeën kan gebruiken om je business te promoten met passende marketingactiviteitenbrainstormen over je marketing en content geeft 

inzicht, inspiratie, motivatie en focus


jouw unieke contentstrategie voor de lange termijn


Effectieve content en betere marketing

Het uitgangspunt van deze brainstorm- & strategiesessie is de kern van jouw onderneming: wat is je expertise, waar voeg jij waarde toe, en wat wil je graag overbrengen en uitstralen? 

Ook kijken we naar wat je wil bereiken met je content, en voor wie het bedoeld is. Zodra dit duidelijk is, bepalen we de hoofdthema's voor je marketing en communicatie. We maken een planning met de onderwerpen en marketingacties die het beste bij jouw merk en doelen passen.

Door te focussen op waar je voor staat met jouw bedrijf, creëer je content met een unieke boodschap en stijl. Jouw eigen verhaal is namelijk de sterkste sales pitch die er is. Het is de basis van succesvolle marketing. 


jouw merkverhaal is de meest overtuigende

en gepassioneerde sales pitch die er is!


 BRAINSTORMEN OVER JE (MARKETING)CONTENT?
Per 2024 is de Content Brainstorm samengevoegd in de strategiesessie.
Heb je vragen over de sessie of over jouw specifieke vraagstuk, neem dan even contact met mij op.


over de strategiesessieDit is wat de strategiesessie je oplevert:

  • om te beginnen natuurlijk een flinke dosis nieuwe inspiratie en verfrissende inzichten over hoe jij je business nog beter kunt promoten!
  • een praktische contentstrategie met een concrete planning voor content waarmee je opvalt en de juiste klanten aanspreekt
  • hernieuwde focus op jouw unieke merkverhaal; je weet waar jij je in onderscheidt en hoe je dit kunt laten zien en vertellen
  • uitvoerbare ideeën voor marketingactiviteiten die op jouw strategie aansluiten


Je ontvangt alles samengevat in je eigen Strategy Guide, inclusief een planning voor jouw marketing en content. Vanuit dit uitgangspunt bedenk je keer op keer nieuwe content die bij jouw merk past. 

Zet jij vandaag nog die volgende stap naar effectieve content?

boek een strategiesessieboek jouw strategiesessie vandaag nog ''Een sessie met Stephanie heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. 

Ik heb nu duidelijke richtlijnen zodat ik gerichter te werk kan gaan"

Georgina
Een plan zonder actie is slechts een droom

Ik kan enorm ongeduldig zijn. Wanneer ik een idee in mijn hoofd heb, of als ik steeds enthousiaster word over een plan, wil ik er het liefst direct mee aan de slag.

Tegelijkertijd weet ik dat het slimmer is om de tijd te nemen en een plan te maken. Zodat ik niet random maar wat ga doen, en dan maar afwachten en zien of het iets oplevert.

Maar je bent ondernemer of niet, dus je wilt wel wat gaan doen! En daarom vind ik deze brainstormsessie zo leuk. Het is de gulden middenweg: werken aan een slim contentplan én het direct kunnen uitvoeren.

Want een plan hebben is mooi, maar zonder actie blijft het slechts een droom. Daarom gaan we ervoor zorgen dat je al die ideeën en nieuwe inspiratie ook daadwerkelijk omzet in een contentplan dat voor jou werkt.

meer over mij