Ervaringen van anderen

Ik kan je uitgebreid vertellen waarom je marketingresultaten beter zijn wanneer je dicht bij je merk blijft en waarom het slim is om mij je daar bij te laten helpen. Maar het is ook fijn om te weten wat de ervaringen van anderen zijn.

Daarom op deze pagina een greep uit de reviews van ondernemers en bedrijven die je voor gingen. De opdrachten varieerden van tekst schrijven en brainstormsessies, tot advies bij projecten en merkpositionering.


"Het lukt Stephanie om door middel van een aantal prikkelende vragen, mij echt aan het denken te zetten. Dat is precies wat ik nodig had. 

Ik kon na onze sessie al veel duidelijker antwoord geven op vragen van potentiële klanten en heb daardoor positieve gesprekken over nieuwe opdrachten gehad"

 Richard Schmölzer, Pi-lot Math & Management "Ik had hulp nodig om de uitstraling van mijn bedrijf te bepalen en onder woorden te brengen. Het is zo leuk om de identiteit die we hebben opgesteld tijdens onze sessie, nu echt terug te zien in de winkel.


 Het is gemakkelijk praten met Stephanie, ze stelt je snel op je gemak, stelt kritische vragen en denkt goed mee"

Mariël Postema, Marie's Meuque

 


 

 

 


"Stephanie adviseert je op een manier dat het licht aangaat; het wordt ineens kraakhelder"

 

 "Super fijn dat ze zo met je mee kan denken en ook nog last-minute aan je teksten werkt!"


"Ze heeft me niet alleen tips gegeven waar ik wat mee kan, maar mij ook meer zelfvertrouwen gegeven"


 


 

"Stephanie kan je een andere kijk geven op waar je mee bezig bent; heel fijn en waardevol!"
Marjan, Zilt Home Styling 

 
 "Stephanie is een ervaren en vakkundige marketeer. Ze doet haar werk op het hoogste niveau. Daarbij is ze flexibel, integer en levert behulpzame input om samen het beste resultaat te behalen"

Chris Kuiper, Catch-a-Jet


 

"Goed kunnen sparren en inzicht gekregen in mijn 'blind spots'. Ik heb nu weer de focus op mijn kracht"
Suzanne Visser, Osteopathie Huizen 


 "Enorm blij met de hulp van Stephanie. Door de mooie vertalingen die zij maakte, kunnen we nog meer kinderen hun krachtige verhaal laten vertellen, hier in Nederland. Haar ervaring helpt dat ze super snel aan de slag kan, en begrijpt wat er nodig is. Heel fijn!”

Judith van Beek, Stichting Right to Play Nederland

"Ik had meerdere referenties gekregen maar jij stak er met kop en schouders bovenuit. De eerste keer dat wij elkaar spraken gaf je mij het gevoel dat je weet wat je doet. Aangezien ik wat chaotisch ben op het gebied van marketing, vond ik de manier waarop jij mijn verhaal structuur hebt gegeven erg fijn werken. Je bent rustig, gestructureerd en werkt snel." 

Marc van de Kuilen