"Wat als je jouw uniekheid inzet 

als de grootste kracht van je bedrijf?"


freelance communicatieadviseur


 Al ruim 13 jaar

...werk ik in de wondere wereld van marketing en communicatie. Ik heb gewerkt bij kleine en grote bedrijven, en in binnen- en buitenland. In die jaren viel het mij op dat het eigen merk vaak helemaal niet het uitgangspunt was voor de marketing die gedaan werd. 

Ik produceerde TV-campagnes 'omdat we dat altijd doen' en ik creëerde content voor een nieuwsbrief 'omdat de concurrent er gisteren een verstuurde'. En zo zag ik bedrijven complete marketingbudgetten opmaken aan activiteiten die het merk totaal niet versterkten.

Ik werkte ook een aantal jaar als freelancer, waarin ik leerde hoe het is om zelf verantwoordelijk te zijn voor je marketingresultaten. En om continu creatieve ideeën te bedenken en te bepalen wat de juiste marketingzet is voor je bedrijf


Door deze ervaring begrijp ik de marketinguitdaging vanuit beide kanten. 

Mijn conclusie?

Uitgaan van je eigen kracht is het meest effectief.


Mijn visie is dat iedere onderneming uniek is, aangedreven door de mensen behind the scenes en hun passie. Daarom geloof ik dat er voor ieder bedrijf een unieke marketingstrategie te ontwikkelen is, waarmee je je onderscheidt met je eigen uniekheid. Of dat nu je eigen personal brand is als zelfstandig ondernemer, of de expertise van een heel team bij een groter bedrijf.


Mijn aanpak is om verder te kijken

...dan alleen naar je teksten. Samen kijken we naar het totaalplaatje van je merk. We zorgen ervoor dat teksten, marketingactiviteiten en de algehele uitstraling hetzelfde vertellen. Hierbij baseer ik me op de psychologie van media en marketing. Om jouw lezer of klant namelijk te raken, dan is het belangrijk dat je weet hoe ons brein werkt wanneer we een boodschap lezen of zien.

Maar voor het zover is, wil ik zeker zijn dat het fundament voor een sterk merk er ligt. Want alleen met een duidelijke merkidentiteit zal je opvallen bij de juiste mensen.

 Je krijgt meer inzicht in waar je merk voor staat, maar ik zorg ook voor focus en nieuwe inspiratie. Hierdoor wordt het veel duidelijker wat de vervolgstappen zijn om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten.

Je kunt namelijk simpelweg de concurrent kopiëren of lukraak wat acties opzetten, maar uiteindelijk wil niemand zijn tijd en geld besteden aan content die niks oplevert. 

Het is dus essentieel dat je investeert in content die voor jou werkt. Teksten en marketing die passen bij jouw uniqueness, bij jouw doelgroep en bij jouw boodschap.

persoonlijke communicatiemijn verhaal als communicatieadviseur


Als je met mij samenwerkt

...is het mijn missie om ervoor te zorgen dat jij van die lezer een klant kunt maken. Om je hernieuwde inspiratie te geven, frisse ideeën en overtuigende teksten die jouw unieke merk laten opvallen.

Je kunt dan ook rekenen op mijn volledige inzet en expertise. Ik breng al mijn passies samen in mijn werk: marketing, strategie, taal, creativiteit, mediapsychologie en persoonlijke coaching. Ik kijk er naar uit om je met mijn kennis en ervaring verder te helpen, en om samen jouw marketingdoelen te bereiken. Met een nieuwe dosis inspiratie natuurlijk!

MIJN CV IN HET KORT:

  • Geboren in 1987, opgegroeid in Castricum aan Zee
  • Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Master Communicatiewetenschap, Mediapsychologie) en aan de Hogeschool van Amsterdam (Media & Informatie Management, Redactie)
  • Gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practitioner
  • Voltooide studie tot AD(H)D Coach
  • Voltooide Masterclass Psychologie & Coaching interne organisaties
  • Meer dan 13 jaar b2b en b2c marketingervaring in o.a. IT, luchtvaart en uitgeverij

 

 

  

Wil je meer weten over mij? Stel je vraag gerust! Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken.

plan een kennismaking


Je kunt mij ook volgen op LinkedIn, Facebook of Instagram.