Je marketing weer op scherp

MET HERNIEUWDE FOCUS VOOR HET HELE TEAM

Iedere dag halen jij en je team alles uit de kast voor jullie klanten. Totdat wordt opgemerkt dat jullie langzaam wat zijn afgedwaald. Er komen opdrachten binnen die niet helemaal passen, of de groei gaat toch niet zo snel als gehoopt. De focus is verdwenen en het team is vastgelopen in bestaande denkwijzen en processen. 

Tijd voor een refresh van je marketing, zodat klanten weer terugzien waar het bedrijf voor staat!


Waarom je een Marketing Refresh wil:

  • omdat je het bedrijf weer op de kaart wil zetten bij je bestaande en nieuwe klanten. Beter, scherper en overtuigender.
  • omdat het team een inspiratie boost kan gebruiken met nieuwe ideeën voor jullie marketing, communicatie en content (want juist met in-house creatievelingen is het soms lastig om los te komen van de bestaande denkwijze en dagelijkse processen!)
  • om een frisse blik en nieuwe inzichten te krijgen waarmee jullie je beter kunnen positioneren en onderscheiden van concurrentie


een sterke communicatiestrategie


Wat we gaan doen

De Marketing Refresh is een actieve workshop met je eigen team. 

We bekijken het bedrijf als merk dat een verhaal te vertellen heeft, want jullie staan ergens voor. We brainstormen over de beste marketing ideeën die naadloos aansluiten op jullie verhaal en merkidentiteit. En we gaan de ideeën omzetten naar concrete plannen.

Want zonder actie, blijven het slechts ideeën.

 


Geen presentatie, maar actie!

Hou je van presentaties met slides, dan moet ik je teleurstellen. Dit is namelijk een interactieve sessie waarbij we toch echt aan de slag gaan!

We gaan eerst de focus terugbrengen. We zorgen dat het voor iedereen duidelijk is wat jullie expertise is en waar jullie voor staan. Niet alleen voor jullie eigen team, maar ook voor jullie klanten. 

Vervolgens gaan we brainstormen over marketing ideeën waarmee we dit verhaal overbrengen. Out of the box! Want door buiten de kaders te denken, ontstaan de meest creatieve ingevingen die zomaar het begin kunnen zijn van het marketing idee dat jullie precies nodig hebben.

Daarna gaan we over tot selectie van de beste ideeën en vertalen we deze naar concrete acties. 

Kortom; dee sessie is de ideale mix van focus, inspiratie en actie.


Voor wie
De Marketing Refresh is voor iedereen die zich bezig houdt met marketing, branding en contentcreatie voor het bedrijf. Zoals marketing- en communicatiemedewerkers, digital marketeers, social media managers, copywriters, e-mail marketeers en brand managers. 

Uiteraard stel je zelf de gewenste groep samen.

Klaar om je bedrijf weer op de kaart te zetten?
De Marketing Refresh is een sessie van een dagdeel (circa 4 uur), en vindt plaats bij jullie op kantoor. Of - als je echt even helemaal out of the box wil gaan - op een externe locatie in overleg. 

De sessie zorgt voor de beste output bij deelname van minimaal 3 personen en maximaal 10 personen. Willen er minder of meer mensen deelnemen? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse in de Marketing Refresh, of wil je eerst even kennismaken om te kijken of de sessie bij jouw vraagstuk en organisatie past? Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op, uiteraard geheel vrijblijvend.

Kosten eenmalige sessie: €1295,- excl. BTW


 

  "Ideas don't come out fully formed,
they only become clear as you work on them.
You just have to get started."
Mark Zuckerberg

 


Waarom dit de ultieme marketing refresh is

  • Ik breng meer dan 13 jaar marketingervaring met me mee, in combinatie met uitgebreide kennis van mediapsychologie en communicatietechnieken.
  • Als onafhankelijke specialist geef ik verfrissende inzichten en denk ik buiten de bestaande kaders van de organisatie. 
  • Door mijn objectieve positie kan ik de uitstraling en boodschap van het bedrijf gemakkelijk bekijken door de ogen van een klant
  • Ik zorg voor een open sfeer waarin iedereen zich vrij voelt om out of the box te denken, gedachten te delen en feedback te geven.
  • Ik hou het niet alleen bij gave ideeën bedenken, maar zorg er ook voor dat er actie en duidelijkheid komt over hoe de plannen gerealiseerd worden.
  • Je kunt rekenen op kritische, maar waardevolle feedback en input.


Verfrissend? Zeker weten.

De kracht van inspiratie

Nieuwe dingen bedenken en plannen maken geven mij een gevoel van enorme vrijheid. Want in je hoofd is alles mogelijk: je kunt het scenario helemaal naar eigen wens vormgeven en inkleuren. Er zijn geen limitaties in de vorm van tijd of geld, alleen maar hoe jij wilt dat het is. 

Brainstormen is dan ook een van mijn favoriete bezigheden. Je kunt er al je creativiteit in kwijt. En doe je dit met een groep, dan ontstaan nieuwe perspectieven en inzichten. En dat is het begin van grootse plannen die leiden tot de mooiste resultaten.

Inspiratie komt echter niet uit de lucht vallen, hoe graag we soms ook willen dat dat ene fantastische idee je zomaar te binnen schiet. Vaker is het nodig om de tijd te nemen om met een helicopter view naar je bezigheden, dromen en doelen te kijken. 

Door te brainstormen houd je elkaar niet alleen scherp, maar zorg je ook voor verbinding met elkaar. De perfecte combinatie van motivatie en inspiratie dus!

meer over mij