Nog beter die klant aanspreken

MET GERICHT ADVIES OM JE CONTENT TE VERBETEREN

Ben je benieuwd of je website overtuigend genoeg is om die nieuwe klant binnen te halen? Wil je weten of je posts op social media het juiste vertellen? Of heb je gewoon even behoefte aan een frisse en kritische blik op de uitstraling van het geheel?

Met de Content Scan krijg je een uitgebreide analyse van je digitale kanalen, zodat je precies weet hoe je ervoor staat. De feedback bevat concrete actiepunten en tips waarmee je direct aan de slag kunt om je content marketingtechnisch en tekstueel te verbeteren.

Waarom een Content Scan?

Je digitale kanalen zijn het visitekaartje van je bedrijf. Het is vaak het eerste contactpunt met nieuwe klanten. Ga maar na; wat doe jij voordat je bij dat restaurant reserveert? Even de website opzoeken, of kijken wat ze op hun social media hebben gepost? Grote kans van wel.

Essentieel dus dat deze kanalen duidelijk vertellen wat jij te bieden hebt, en weerspiegelen waar jouw merk voor staat

De Content Scan is een 2-in-1 analyse: je teksten worden beoordeeld, maar ook het totaalplaatje van je communicatie, zoals je uitstraling en geloofwaardigheid. Met alleen een goed verhaal zal je je lezer namelijk niet overhalen om klant bij jou te worden; hier is ook de juiste aantrekkingskracht voor nodig. 


Je website en andere digitale kanalen 

zijn je online visitekaartje

Feedback waar je echt wat aan hebt

Verwacht je een analyse van je teksten waarmee je wat d'tjes en t'tjes aan kunt passen? Bereid je dan maar voor op meer, want deze Content Scan gaat veel verder dan een tekstanalyse.

Met meer dan 13 jaar marketingervaring bekijk ik je content namelijk ook vanuit de marketingpsychologie. Zo let ik op zaken als:

  • hoe duidelijk en overtuigend de informatie is; is er reden genoeg om door te klikken en verder te lezen?
  • of het past bij wat je wil vertellen en uitstralen; geeft het de juiste sfeer en beleving van waar jouw bedrijf voor staat?
  • in hoeverre het aantrekkelijk en makkelijk leesbaar is; is de opbouw van je pagina's en teksten logisch?
  • of de belangrijkste informatie op de juiste plek staat, of er misschien iets mist; kan jouw klant vinden wat zij zoeken?
  • of je consistent bent in je teksten en met je beelden; matchen ze met elkaar en geef je overal dezelfde indruk?

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij van die websitebezoeker, social media volger of lezer een klant maakt

ik wil een scan


Een goede tekst kan niet zonder de juiste uitstraling en vice versa:

het is het totaalplaatje dat voor aantrekkingskracht zorgt


Hoe werkt de Content Scan?

  • Je ontvangt een analyse van 2 digitale kanalen die je zelf kiest, bijvoorbeeld je website, webshop, social media, nieuwsbrief, e-book of online magazine.
  • Na je aanvraag ontvang je binnen enkele dagen per mail een document met daarin alle feedback, inclusief marketingadvies en tips om je teksten te verbeteren.
  • Nadat je mijn feedback hebt ontvangen, spreken we deze samen door in een call van 30 minuten en kun je ook eventuele vragen stellen.
  • Investering: €225,- excl btw.
  • Voor elk extra kanaal dat je wilt laten analyseren geldt een meerprijs van €85,- Je kunt dit aangeven tijdens je boeking.


Content Scan bestellen
Vaker hulp of een frisse blik nodig?

Ben je niet op zoek naar eenmalige scan, maar kun je juist vaker hulp gebruiken bij je teksten?
Dan is een strippenkaart wellicht iets voor jou. Met een strippenkaart koop je een aantal uur support bij mij in, waar je een heel jaar gebruik van kunt maken. Bovendien profiteer je van een flinke korting ten opzichte van mijn standaard uurtarief, en krijgen jouw vragen en opdrachten prioriteit als VIP klant.

meer over strippenkaartenHeb je vragen over de Content Scan of wil je eerst even kennismaken?
Laat dan je berichtje achter via de contactpagina en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.Als je er te diep in zit... 

Als ondernemer weet ik hoeveel tijd er kan gaan zitten in 'even' het aanpassen van die tekst voor je website. Of het maken van content voor je social media. Er is altijd wel iets dat je wil verbeteren.

Maar het nadeel is ook dat je zelf soms zo diep in de materie zit, dat je niet meer objectief naar je eigen content kunt kijken. Zaken die voor jou heel duidelijk zijn, kunnen voor een ander helemaal niet logisch zijn. En dan is het zonde als jij denkt dat je website kristalhelder vertelt wat je te bieden hebt, terwijl die websitebezoeker binnen enkele seconden afhaakt omdat ze niet kunnen vinden wat ze zoeken. 

Zelf je teksten herschrijven of aanpassingen maken in je design, is geen probleem voor jou. Zolang je maar weet wat je dan precies moet veranderen!

Dan is deze Content Scan wat je nodig hebt. Een frisse blik van een expert, met praktische tips waar je echt wat mee kunt. Waar voor je geld dus!

meer over mij