Overtuigende teksten in jouw eigen stijl

DIE VAN JOUW LEZERS KLANTEN MAKEN

Effectieve marketing kan natuurlijk niet zonder overtuigende teksten. Maar zelf schrijven, dat is niet jouw sterkste punt. Of misschien kom je er niet aan toe, of weet je niet waar te beginnen. En dus stel je het uit, lichtelijk geïrriteerd dat het maar op je to-do lijstje blijft staan.

Stop met je tijd te verspillen aan promotie die niet werkt zonder goede teksten!
Ik schrijf teksten die passen bij je merk, in jouw eigen stijl. Teksten die je andere marketingactiviteiten aanvullen, voor nog betere resultaten.


freelance copywriter


Ik ben jouw copywriter voor:

  • websites, sales pagina's en landingspagina's
  • social media posts, LinkedIn-posts en -campagnes
  • blogs, whitepapers en klant interviews + cases
  • persberichten en nieuwsbrieven
  • marketingmateriaal zoals advertenties, flyers en brochures


Daarnaast redigeer en vertaal ik teksten (EN-NL).


"We zochten iemand die voor ons een goede LinkedIn-campagne kon opzetten. Stephanie schakelt snel, schrijft vlot en is een erg plezierig persoon om mee te werken!"

Jeroen van Schreven, Green Tech VenturesPakkende en persoonlijke teksten

Ik schrijf teksten die passen bij jouw stijl en doelen. Zo zorg ik voor een merkverhaal dat onderscheidend is. Tijdens een kick-off sessie zoom ik in op je expertise en bespreken we waar jouw bedrijf voor staat. 

Ook bespreken we je doelgroep, de boodschap die je wil overbrengen, en welke sfeer je wil overbrengen. Zo bepalen we de juiste toon en stijl voor je teksten, afgestemd op de mensen die jij wil bereiken. 

Het kan zijn dat je nog zoekende bent naar waar je precies voor staat, of nog niet goed kunt verwoorden welke meerwaarde je biedt. In dat geval beginnen we met een Brand Identity sessie, waarin we het fundament leggen voor de communicatie van jouw merk. Zodra we je merkidentiteit duidelijk hebben, ga ik aan de slag met het schrijven van je teksten. 

Meer weten over mijn aanpak of de Brand Identity sessie? Ik denk graag met je mee over het juiste plan voor jouw bedrijf.
 

Gratis feedback op jouw tekst
Benieuwd naar mijn feedback op jouw tekst? Ik geef je graag mijn visie door middel van een tekstanalyse van bijvoorbeeld jouw website, blog of nieuwsbrief.
check het direct

Consistent met nieuwe content op je website

Regelmatig nieuwe content op je website plaatsen zoals een blog of klant case, heeft vele voordelen, zoals:

  • Je bouwt geloofwaardigheid op door te laten zien welke kennis en ervaring je in huis hebt
  • Je creëert betrouwbaarheid doordat je laat zien dat je actief bent en op de hoogte bent van wat er speelt in je branche

Daarnaast kun je deze content efficiënt recyclen voor kortere berichten in bijvoorbeeld je nieuwsbrief, op LinkedIn en social media. 

Neem contact op om te bespreken wat voor jou de beste aanpak is.

Eenmalig project?

Voor ad-hoc schrijfopdrachten is mijn tarief €85,- per uur. 
Daarnaast denk ik met je mee over wat jij nodig hebt om je boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Zoals redactionele richtlijnen voor je team, 
e-mails om naar je relaties te sturen, een contentkalender voor social media, of een brainstormsessie voor nieuwe marketing ideeën.

plan een kennismaking


creatieve freelance copywriter


Verliefd worden op je merk

Met meer dan 13 jaar in het marketingvak, heb ik heel wat teksten geschreven. Van websites tot nieuwsbrieven, en van advertenties tot social media posts. Mijn ervaring ligt dan ook op het creatieve en commerciële gebied. Dat betekent dat ik teksten schrijf die lekker weg lezen. Ik hou van begrijpelijke teksten. Me goed kunnen verplaatsen in je klant of lezer, is dan ook een van mijn sterkste punten als copywriter. 

Vanuit een marketingoogpunt wil je jouw lezers overtuigen. Ze verliefd laten worden op jouw merk. Een aardige klus in de wereld van vandaag. Media is vluchtig en de aandachtspanne kort. Meer dan ooit is het noodzaak om jezelf te onderscheiden van de rest. 

Mijn inziens bereik je dat door iets in te zetten wat niemand anders heeft: jouw passie, expertise en verhaal. Door dit onderscheidend vermogen te verwerken in je teksten, zal je opvallen bij de juiste mensen. 

meer over mij