Meer bereiken met een slimme strategie

VOOR EEN MERK DAT JE KLANTEN ZULLEN ONTHOUDEN

Wil je je onderscheiden, opvallen of aan je naamsbekendheid werken? Dan is sterke communicatie en content dé manier om dat te bereiken. Mijn aanpak kenmerkt zich door te focussen op jouw expertise en de kernwaarden van je bedrijf.

Dit is de basis van een unieke communicatiestrategie. Vanuit hier creëer je content en teksten die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. En door dit consistent toe te passen, zullen klanten je niet alleen herkennen, maar ook onthouden.  


Wat heb ik aan een communicatiestrategie?

  • het is het fundament voor overtuigende communicatie waarmee je de juiste klanten aanspreekt: je hebt inzicht in wie je ideale klant is en hoe je die bereikt
  • je hebt een duidelijke en krachtige boodschap om te vertellen, waarmee je laat zien wat je expertise is en de waarde die je biedt
  • het is je uitgangspunt voor herkenbare content, voor betere zichtbaarheid, meer naamsbekendheid en een consistente uitstraling van je merk
  • het geeft je een lange termijn visie met een concrete planning voor al je marketingcommunicatie
een sterke communicatiestrategie"De Brand Identity sessie is precies wat ik nodig had.
Ik kon daarna veel duidelijker antwoord geven op vragen van potentiële klanten en heb daardoor een nieuwe opdracht binnen."
Richard Schmölzer, Pi-lot Math & Management


Brand identity sessie voor het bepalen van jouw merkidentiteit


BRAND IDENTITY

De identiteit van je merk is het fundament van je communicatiestrategie. In een Brand Identity sessie krijg je inzicht in waar jouw merk voor staat en wat je uit wilt stralen. We behandelen alle basiselementen van je merk zoals je doelgroep en doelen. Maar we krijgen ook duidelijk wat jouw business uniek maakt en welke waarde jij toevoegt met jouw expertise. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke Brand Identity Guide met een duidelijke omschrijving van je merkverhaal, boodschap en merkuitstraling. Het is het uitgangspunt voor al je toekomstige marketingbeslissingen en content. Daarna volgt nog een online feedback-sessie waarin we deze bespreken en ik je op weg help met je vervolgstappen voor marketing.

€795,- excl. BTW

dit heb ik nodig


 STRATEGISCH ADVIES

Is jouw merkidentiteit al duidelijk en ben je op zoek naar bruikbare richtlijnen voor je dagelijkse beslissingen op marketing- en communicatiegebied? Dan ben je klaar om een complete communicatiestrategie op te zetten. Heb je al een strategie liggen? Ik geef je mijn frisse (en kritische) blik, of denk met je mee bij een specifiek vraagstuk. Het uurtarief is afhankelijk van je vraagstuk.

plan een kennismaking 

PROJECT MANAGEMENT

Ga je binnenkort iets nieuws lanceren, of heb je een product of dienst dat in de spotlights moet worden gezet? Met krachtige communicatie op de juiste plaatsen en momenten zal je meer bereiken. Ik help je met een projectplan of campagneplanning, gebaseerd op een slimme strategie. En plan dat aansluit op je doelgroep en je doelstellingen. Ook inhoudelijk kijk ik mee om ervoor te zorgen dat tekst en beeld de gewenste boodschap overbrengen. Het uurtarief is afhankelijk van je vraagstuk.

 

plan een kennismaking

 CONTENT PLANNING

Goed overzicht houden en inspelen op relevante momenten, zijn essentieel voor een goede uitvoering van je marketingcommunicatie. Ik vertaal je strategie naar een concreet plan. Ik zorg dat er prioriteiten worden gesteld en dat de planning van je activiteiten en content aansluit op de behoeften van je klant. Ik analyseer de resultaten en geef inzicht in wat wel en niet werkt. Op basis hiervan adviseer ik hoe je je activiteiten continu kunt optimaliseren voor betere marketingresultaten. Het uurtarief is afhankelijk van je vraagstuk. In sommige gevallen kan er een projectprijs worden afgesproken.

let's talk 


 

Een duidelijke merkidentiteit is de basis voor 
overtuigende communicatie en succesvolle marketingVan een groots plan, tot de puntjes op de i

In de afgelopen 13 jaar heb ik van alles gedaan rondom marketingstrategieën en -plannen. Van het bedenken van een concept, tot het beoordelen van creatieve voorstellen. En van de planning van activiteiten, tot het uitwerken van de inhoud. 

Daarom weet ik wat er allemaal bij komt kijken wanneer je aan de slag gaat met de uitvoering van je marketingstrategie. En ik weet ook waar de valkuilen zitten en hoe je je strategie kunt afbakenen om deze te vermijden.

Een duidelijke merkpositionering is essentieel voor effectieve marketing. Zodra je weet waar je voor staat met jouw merk, kun je daar moeiteloos op verder bouwen. Met de ideale mix van marketingactiviteiten en communicatiemiddelen die voor jou werkt. 

Een duidelijke merkidentiteit en een persoonlijke strategie als fundament: wat mij betreft de ingrediënten voor effectieve marketingcommunicatie!

meer over mij
persoonlijk communicatieadvies