Blogs over marketing & communicatie

Hou je net als ik van tips om je zakelijke communicatie en marketing te verbeteren? Of ben je nieuwsgierig naar de reden waarom iets wel of niet werkt in je content? Op deze pagina vind je communicatie blogs over onderwerpen waar ik graag wat dieper in duik. Ze staan vol uitleg, ideeën, tips en handige stappenplannen om je op weg te helpen. 

Heb je een specifieke vraag die er nog niet tussen staat? Laat het mij weten!

13 april 2024

15 ideeën voor online bedrijfscontent

“Waar moeten we het over hebben dan?” is een vraag die ik vaak hoor wanneer ik met bedrijven over hun contentstrategie spreek. Er is echter zoveel leuks, interessants en waardevols te bedenken. Dus bij deze 15 ideeën voor bedrijfscontent die je website een leukere plek maken om te bezoeken.

LEES VERDER

28 november 2023

Marketing zonder budget: zo doe je dat.

De opvatting dat marketing altijd geld kost, vind ik een groot misverstand. Marketing gaat om meer dan alleen je omzet proberen te verhogen. Marketing gaat ook om activiteiten die je naamsbekendheid vergroten, en waarmee je een goed imago neerzet. In deze blog geef ik 7 manieren om kosteloos aan de promotie van je merk te werken.

LEES VERDER

 

14 juni 2023

Dit is waarom emotie in je content zo belangrijk is

Geen plan hebben, te weinig kennis van sales hebben, of nooit naar je cijfers en statistieken kijken: het kunnen zomaar (een van de) redenen zijn waarom je bedrijf niet verder groeit. Maar wist je dat het verkeerde verhaal vertellen één van de voornaamste redenen is waarom een bedrijf niet verder groeit?

LEES VERDER


25 mei 2023

10 ideeën voor een (zomer) boost van je communicatie

Die zomerperiode zit er toch echt weer aan te komen! Voor de één betekent dat keihard doorwerken, voor de ander juist wat gas terug nemen. Wat de situatie ook is voor jou, na 12 jaar marketingervaring weet ik dat die zomer een enorm belangrijke periode kan zijn voor je bedrijf. Waarom?

LEES VERDER

7 april 2023

Hoe zorg je voor de juiste uitstraling van je bedrijf?

Eén van de dingen die ik het meest bespreek met ondernemers, is de uitstraling van je bedrijf. En dan bedoel ik niet hoe mooi je logo eruit ziet, of hoeveel je lacht op die selfies op social media. Ik heb het dan over je bedrijf als merk en hoe je overkomt op je klanten. Wat straal je uit? Waar sta je bekend om? 

LEES VERDER

5 maart 2023

Hoe schrijf ik mijn eigen marketingplan? 

In deze blog vertel ik hoe je in 7 stappen je eigen marketingplan schrijft. En als je je nu afvraagt: ‘Waarom, er zijn toch al honderden websites en blogs die mij uitleggen hoe ik dat kan doen?’ Klopt, en daarom vertel ik je mijn manier. Voor mij is een plan zonder actie namelijk geen plan, dus ik focus graag meer op de praktische zaken dan op...

LEES VERDER

7 februari 2023

7 ideeën voor persoonlijke content
Als je met mij hebt samenwerkt, of als je mij al wat langer volgt op social media, dan weet je dat het mijn uitgangspunt is om jouw persoonlijke, sterke punten in te zetten om krachtig te communiceren met je doelgroep. 

LEES VERDER

 9 januari 2023

3 tips om meer te bereiken met je content
Heb je het idee dat je niets bereikt met je content? Als je weinig resultaat ziet van jouw inspanningen, kan dat heel ontmoedigend zijn. Met deze praktische tips laat je het niet zover komen, en zul je meer bereiken je content.

 2 november 2022

6 tips voor communiceren op social media
Dat social media het meest genoemde onderwerp zou zijn wanneer ik mensen vraag waar ze graag communicatietips voor willen ontvangen, daar had ik even niet op gerekend! Ik had natuurlijk beter moeten weten, want...