"Wat als je jouw uniekheid inzet 

als de grootste kracht van je bedrijf?"


freelance communicatieadviseur


 Al ruim 13 jaar

...werk ik in de wondere wereld van marketing en communicatie. Ik heb gewerkt bij kleine en grote bedrijven, en in binnen- en buitenland. In die jaren viel het mij op dat het eigen merk vaak helemaal niet het uitgangspunt was voor de marketing die gedaan werd. 

Ik produceerde TV-campagnes 'omdat we dat altijd doen' en ik creëerde content voor een nieuwsbrief 'omdat de concurrent er gisteren een verstuurde'. En zo zag ik bedrijven complete marketingbudgetten opmaken aan activiteiten die het merk totaal niet versterkten.

Ik werkte ook een aantal jaar als freelancer, waarin ik leerde hoe het is om zelf verantwoordelijk te zijn voor je marketingresultaten. En om continu creatieve ideeën te bedenken en te bepalen wat de juiste marketingzet is voor je bedrijf


Door deze ervaring begrijp ik de marketinguitdaging vanuit beide kanten. 

Mijn conclusie?

Uitgaan van je eigen kracht is het meest effectief.


Mijn visie is dat iedere onderneming uniek is, aangedreven door de mensen behind the scenes en hun passie. Daarom geloof ik dat er voor ieder bedrijf een unieke marketingstrategie te ontwikkelen is, waarmee je je onderscheidt met je eigen uniekheid. Of dat nu je eigen personal brand is als zelfstandig ondernemer, of de expertise van een heel team bij een groter bedrijf.


Mijn aanpak is om verder te kijken

...dan alleen naar je marketingactiviteiten; dit is slechts een onderdeel van je communicatie. Samen kijken we naar alle content, activiteiten en de algehele uitstraling van het bedrijf. We zorgen ervoor dat al deze elementen hetzelfde merkverhaal vertellen. 

Maar voor het zover is, wil ik zeker zijn dat het fundament voor een sterk merk er ligt. Want alleen met een duidelijke merkidentiteit zal je marketing effectief zijn voor jouw merk.

 Door te brainstormen geef ik niet alleen nieuwe inzichten, maar zorg ik  ook voor focus en nieuwe inspiratie. Hierdoor wordt het veel duidelijker wat de marketingstappen zijn die voor jouw merk werken.

Ik hecht veel waarde aan die beginfase van een marketingstrategie. Je kunt namelijk simpelweg de concurrent kopiëren of lukraak wat acties opzetten, maar uiteindelijk wil niemand zijn tijd en geld besteden aan activiteiten die niks opleveren. 

Het is dus essentieel dat je investeert in de acties die voor jou werken, omdat ze bij jou passen. Marketing die past bij wat jij doet, bij jouw doelgroep en bij jouw boodschap.

persoonlijke communicatiemijn verhaal als communicatieadviseur


Als je met mij samenwerkt

...is het mijn missie om je te inspireren met manieren om jouw merk te laten groeien. Om je hernieuwde focus te geven, een hoofd vol frisse ideeën en volop motivatie om te geloven in jouw unieke merk.

Je kunt dan ook rekenen op mijn volledige inzet en creativiteit. Ik breng al mijn passies samen in mijn werk: marketing, strategie, communicatie, taal, creativiteit, mediapsychologie en persoonlijke coaching. Ik kijk er naar uit om je met mijn kennis en ervaring verder te helpen, en om samen jouw marketingdoelen te bereiken. Met een nieuwe dosis inspiratie natuurlijk!

MIJN CV IN HET KORT:

  • Geboren in 1987, opgegroeid in Castricum aan Zee
  • Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Master Communicatiewetenschap, Mediapsychologie) en aan de Hogeschool van Amsterdam (Media & Informatie Management)
  • Gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practitioner
  • Voltooide studie tot AD(H)D Coach
  • Voltooide Masterclass Psychologie & Coaching interne organisaties
  • meer dan 13 jaar marketingervaring in o.a. IT, luchtvaart en uitgeverij

 

 

  

Wil je meer weten over mij? Stel je vraag gerust! Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken.

plan een kennismaking


Je kunt mij ook volgen op LinkedIn, Facebook of Instagram.